HAPPY FAMILY ♥

En lyckligt gift fru, och en otroligt stolt mamma till mina tre barn!💜 Loui, Zeline och Zmilla

Tisdag 30/11

Publicerad 2010-11-30 11:59:32 i Allmänt,



Hejhejhej!

Sitter just nu i soffan, å tänker på allt som borde göras här hemma! dammsuga, bädda sängar å plocka iordning med rentvätten.. Men jag hittar ingen motivation till de just nu.. Natten har varit kanon, har sovit bra.. Varit på toa tre gånger Och de är riktigt bra natt de :) När Jimpa gick till jobbet imorse va jag pigg.. Men de slutade med att jag somnade om iallafall å blev väckt av Elias halv nio :)

 

Vi ska snart klä på oss å gå ut i kylan, har en tid på MVC kl 13. Å jag känner inte för att gå ner dit idag, de snöar å är kallt, usch! Men de lockar att få höra sonens hjärta. Man blir helt varm ikroppen av att veta att han har de bra där inne :)

 

Idag ska Elias med också han har varit med en gång förut men de va väldigt länge sen tror de va första gången vi fick höra hjärtat å han lyssnade noga, Nu säger han att han inte vill höra för han tror att han ska skrika hehe stackarn han vet vad som väntar massa bebis skrik ;) Får se hur han reagerar!

 

Igår kväll va jag å Johanna ute å gick, så himla skönt.. Ska nog ut en sväng ikväll med om de inte är för kallt. Jag har faktiskt tänkt på de, när jag har varit ute å gått på kvällen har jag lättare för att somna, å de gillas :)

 

Nej om man ska göra ett ryck kankse, Ha en bra dag!

//Angelika

Om

Min profilbild

Angelika

Stolt Mamma Åt Mina Två barn Loui Och Zeline. Även en Stolt "Bonus Mamma" Till Elias. En Lyckligt Lottad Fru Som Får Dela Livet Tillsamman Med Min Man Jimmy♥

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela