HAPPY FAMILY ♥

En lyckligt gift fru, och en otroligt stolt mamma till mina tre barn!💜 Loui, Zeline och Zmilla

Dagen slut.

Publicerad 2012-02-29 21:01:58 i Allmänt,



Nu börjar denna dag äntligen ta sig mot sitt slut, har fått massor gjort här hemma idag med. rensat ut alla ungarnas leksaker på deras rum, sånt som dom inte leker med och framför allt trasiga saker. Det blev en del, då dom här grabbarna inte är så försiktiga med sina saker. Men nu är det gjort och rummerna blev städade och fina.

Självklart fick jag ju hjälp utav kidsen, dock tyckte dom det var roligare att kasta runt på sakerna än att städa. Så det tog sin lilla tid. :)

Har även rensat bland vinterkläderna tagit bort sånt som är förlitet och sånt som inte kommer andvändas mer.

Har även hunnit med att tvätta två maskiner tvätt och grovstädat toan. Skönt att få sånt gjort som inte är så roligt att ta tag i, då måste man köra på i ett bara så man får det gjort.

Elias och Loui har varit väldigt ynkliga idag igen, så fort dom inte ser mig eller får vara hos mig så gnäller dom, så man har ju fått sitt tålamod beprövat hela dagen kan man säga. Men det gick fint endå. Även fast man bara skulle vilja rymma hemmifrån fem minuter typ :P Haha!

Idag har jag även varit på MVC min mamma kom hit under tiden jag var där, hade ingen lust att släpa med mig två sjuka barn dit, plus att jag skulle till vårdcentralen också och lämna prov. Tack för hjälpen :)

Allt såg fint ut med bebis. magen följer fortfarande Loui´s magkurva, ku detl kanske kommer ut en till liten gosse :P tur att vi ska på ultraljud nästa fredag ;) Med mig var det som vanligt lågt järnvärde och lågt blodtryck. Men men bara stå ut nu sista slut spurten. Jag längtar verkligen nu tills hon har ploppat ut. Detta är min sista graviditet, och jag försöker verkligen njuta så mkt som möjligt utav den. Men det är svårt när man hela tiden känner krämper om det inte är fötterna, benen och ryggen som värker så är man ass trött känner sig ap ful och fet. Men jag försöker verkligen njuta av detta :)

Loui har krånglat med läggningen nu i 1,5 h. så vi får se hur detta slutar, han skrek till och med så mkt att han spydde. och då låter jag inte honom skrika mer än tre min. Han har verkligen vilja och humör min grabb.

Hoppas dom är lite piggare imorgon, vi ska nog åka till min mamma! Så dom får komma bort från hemma miljön lite. Men bara om dom är feber fria, Loui har ingen feber men Elias har fortfarande lite för höjd temp. Och dom hostar ju typ hela tiden stackarna :(

Nu ska jag hoppa in i duschen och avnjuta lite egentid.

Tack för mig :)



Om

Min profilbild

Angelika

Stolt Mamma Åt Mina Två barn Loui Och Zeline. Även en Stolt "Bonus Mamma" Till Elias. En Lyckligt Lottad Fru Som Får Dela Livet Tillsamman Med Min Man Jimmy♥

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela