HAPPY FAMILY ♥

En lyckligt gift fru, och en otroligt stolt mamma till mina tre barn!💜 Loui, Zeline och Zmilla

Freeedag!

Publicerad 2012-03-30 20:25:29 i Allmänt,



Yes hörrni idag är det fredag, äntligen! Har varit en tung vecka med mkt känslor. Men det börjar ordna upp sig. Tur att jag har världens bästa älskling som finns vid min sida always. Jag älskar dig babe!!

Idag blev det en tidig morgon här hemma, Loui öppnade sina blå straxt innan kl sex. Var helt säker på att han skulle somna om med vällingen men icke! Men vi höll ut, halv åtta kravlade jag mig upp ur sängen. Hade en väldigt mysig morgon faktiskt. Dock vart ju lilleman trött typ vid halv nio igen. Men vi tog oss ner till öppna förskolan iallafall. Han lekte av sig rejält. när vi kom hem vid tolv var han så trött så han somnade nästan innan huvudet hade lagt sig på kudden! Prinsen min.

Även jag somnade med honom, en powernap på 3 h oops :P Men så in i norden skönt. Jimmy kom hem precis när vi vaknat så det var en glad överaskning för oss båda. :)

Bakslag har vi fått här hemma igen, Loui har så svårt att sova nu förtiden igen, vaknar prick halv nio varenda kväll då kanske han somnar om annars så slutar det med att han hamnar i våran säng eller så vaknar han allt mellan halv tolv och halv ett varenda varenda kväll. Men jag har pratat med bvc och hon sa att det kan vara såhär och att man får ha dom i sin säng för dom behöver närhet. Men vi kan ju inte ha två barn i sängen eller? :P Jimmy får flytta ut haha! ;)

Vi har även en överaskning till ungarna, vi eller JAG har länge velat skaffa ett husdjur till dom och oss, men vi har inte riktigt varit enade om den saken då man blir så bunden. Men nu har vi kommit överens om att dom ska få en liten kanin, dom kräver ingenting och det är lättare att fixa kanin vakt en någon annan vakt. Så imorgon ska vi hämta hem våran nya familjemedlem. Jag vet en kille som kommer bli super glad. Och det är Elias :)

Imorgon knatar vi in i v. 37! Då blir det pw på kvällarna! Precis som med Loui, då kanske hon tittar ut lite tidigare man vet aldrig men skönt att komma igång lite innan också. Och nu har ju inte Jimmy någon hockey så då kan jag ta mig ut efter lilleman somnat!

Puss och Kram!



Dagens mamma!



Dagens Loui.



Även lite påskpynt har fått komma in hemma hos oss :)



En sånn här liten goding ska få ingå i familjen Back/Fransson :)

Om

Min profilbild

Angelika

Stolt Mamma Åt Mina Två barn Loui Och Zeline. Även en Stolt "Bonus Mamma" Till Elias. En Lyckligt Lottad Fru Som Får Dela Livet Tillsamman Med Min Man Jimmy♥

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela