HAPPY FAMILY ♥

En lyckligt gift fru, och en otroligt stolt mamma till mina tre barn!💜 Loui, Zeline och Zmilla

Vilkeen härlig dag tjalalalalalala

Publicerad 2012-08-31 20:36:54 i Allmänt,

Hejpa!
 
Ungarna sover nu :) Skönt! Dagen har verkligen varit så BRA med barnen, så mysiga så snälla inga tjafs Zeline har varit relativt nöjd hela dagen (ovanligt att hon är det om man inte bär på henne). När Loui kom hem från dagis, så la vi oss alla tre i våran säng å rikgtigt mös till det alla somna!
 


Efter lite sömn var det bara lek som gällde :) Loui har även försökt lekt med tråkiga syrran som inte alls gör som han vill, han blev nästan irriterad när hon inte gjorde som han sa och ville bära upp henne! Haha.. 
 


 
Dagis hade gått sådär idag, men fröknarna sa att alla barn hade varit mer eller mindre ledsn idag, så då förstår man ju att han också följer efter samma tåg.. Nya tag nästa vecka :)
 
Jimmy har hämtat Elias idag, vi hann knappt ses innan jag tog med mig sonen in till norrtälje för en mamma son eftermiddag. Kände att jag behövde BARA vara med honom också. Inte en enda dag jag inte haft Zeline med mig på fyra månader. Inte för att han lider men mammahjärtat gört ibland.
 
Vi storhandlade, käkade middag på Mcdonald, skrattade pratade han var så duktig å hjälpte mamma sin med allting, han var så glad hela tiden. Var så himla enkelt med BARA ett barn :P Men mysigare med två ;)
 
 
Jag är verkligen nöjd överdagen tillsammans med barnen, känts som ja hunnit med båda lika mkt. Somnar jag gott inatt :)
 
Men fyhelsike vad de regnar, jag får ju krupp! Om det är något jag verkligen hatar så är de detta skitväder, jag är så beroende utav vädret så de är helt sjukt, om jag vaknar å ser att de regnar kan jag vara grinig från att kag slår upp ögonen tills jag öppnar dom dagen efter för å se vad de är för väder. Å det är veerkligen inge ljug, haha stackars min karl säger jag bara! Men jag kan inte rå för de! SKITVÄDER....
 
HEJ KALLA MIG BONDE! GE MIG NYA SNYGGA GUMMISTÖVLAR TACK!! :)) fyfan så fula dom där är, men vad gör man inte när de är som att gå ut i en sjö när man går utanför dörrn!
 
 
Trevlig helg!
 
KÄRLEK
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Angelika

Stolt Mamma Åt Mina Två barn Loui Och Zeline. Även en Stolt "Bonus Mamma" Till Elias. En Lyckligt Lottad Fru Som Får Dela Livet Tillsamman Med Min Man Jimmy♥

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela