HAPPY FAMILY ♥

En lyckligt gift fru, och en otroligt stolt mamma till mina tre barn!💜 Loui, Zeline och Zmilla

Kanon dag!

Publicerad 2012-05-31 20:32:53 i Allmänt,

Tjena smilfinkar! ;)
Idag har vi haft en HELT underbar dag tillsammans med Malle och hennes Ellinor.
Det bestämdes imorse att dom skulle komma, annars hade vi bara tagit en hemma dag, med lite tvättning. Men detta var ju mkt roligare.
Vi har lekt i sandlådan, letat kanin, ätit mat, sprungit i regnet, lagat paj, fikat, snackat skit osv osv! Sumering utav denna dag är mycket väl kanon bra! ;)
Ja som ni såg att vi jagat kanin, våran har rymt men vi vet var den är, den är hos grannen under deras altan! Så dom skulle hålla koll när den kommer ut så ska dom fånga den. Hoppas han inte smiter under natten, men han kan inte komma från deras tomt iallafall! De är kul att de alltid händer saker iallafall haha!!
Såhär har jag gått hela dagen såå sköönt!!
Vi lagade pannkakor till middag, och som VARENDA VARENDA kväll de är dags att laga middag så är Loui gnälligare än gnälligast. Så Jimmy brukar alltid vara med honom medans jag lagar mat. Men idag så blev han  en halv timme sen. Och självklart då ska BÅDA barnen gnälla/grina. Så de var bara att sätta Zeline i bärselet och Loui på höften och steka pannkakor med den andra handen!! Ojojoj alltså man sätts på press varenda dag. Men man får ju bättre och bättre tålamod för varenda dag som går. De är ju ett plus iallafall ;)
men till sist så kom jag på den briljanta iden att Loui skulle få duka fram bara för att varar susselsatt en stund. Såå duktig han är då. Efteer varje grej han ställde på bordet kom han och sa mera mera söt ungen :P
Kolla så bra de blev! :)
Sitter även och planerar för min tatuering. Ska plågas lite på lördag kväll! Känner mig nöjd med planerna just nu iallafall. Resultat kommer :))
Nu kom min sambo inanför dörrn. Så nu ska vi umgås en stund, de var nämligen en herre som somnade på soffan igår. Så idag tänkte jag hinna prata lite med honom!
Tjillevippeeeeeen!!!

Om

Min profilbild

Angelika

Stolt Mamma Åt Mina Två barn Loui Och Zeline. Även en Stolt "Bonus Mamma" Till Elias. En Lyckligt Lottad Fru Som Får Dela Livet Tillsamman Med Min Man Jimmy♥

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela