HAPPY FAMILY ♥

En lyckligt gift fru, och en otroligt stolt mamma till mina tre barn!💜 Loui, Zeline och Zmilla

Long time

Publicerad 2014-01-30 10:40:56 i Allmänt,

Hallå på er
 

Hur har ni de i vintermörkret?  :) 
Själv så rullar allt på som vanligt, jobb dagis hemma mys å en en nedrans ångest!
 
Jaha vad har hänt sen sist då?
 
Sarah va här hemma med oss i helgen, JImmy var på begravning hela lördagen :( 
Vi åt en gofrulle, klädde på oss, och hängde en stund i pulkA backen, super mysigt! Dock har jag ju så förbannat ont i min rygg. Så de va tur att jag hade hulken med mig. Hon är helt amazing, jag förundras över hennes oek och styrka varenda gång jag träffar henne! Den dagen hon träffar en kille, han kommer bli lyckligt lotad, hon kan precis allt.. Hon orkar precis allt osv. Hon är som två i ett lixom.. Killen kommer inte behöva göra många knop hemma hos dom :D Önskar jag va som henne..
 
Igår gick vi in i vecka 26.. Vi har börjat inhandla lite smått till bebis. Bilbarnstolen kom på posten i måndags. Även den dagen spenderade på ikea med min käre mor. Inhandlade lite smått å gott!
 
På tors nästa vecka så ska jag till läkarn och prata om sjuksrivning. Jag har nog bestämmt att jag kommer ta bort mina jobbkvällar, för de är dom som är tyngst för ryggen, en heldag hemma med barnen städning osv, sen så ska jag va i vattnet i 4,5h gå på knä fram och tillbaka hjälpa och lyfta barn ibland. När jag kommer upp från vattnet så är de som att jag är helt förlamad typ, känns som att rygg å ben inte orkar bär mig pga smärta..
 
Jag känner inte alls mkt i vattnet lite grann har jag börjat känna av, men man anstränger sig så sjukt mkt under vattenytan som man inte ens tänker på. Jag kommer hem 21,30 upp dan efter 04,45 då är jag helt fröstörd, kommer knappt ur sängen.. Jobbar till 14 sen hem, dom dagarna är de som jag går i en dvala utav bara smärta. Och de är inte värt de när man ska vara en bra mamma sambo och vän! Men vi får se vad dom säger. Ska ha möte på jobbet på måndag också.. Jag hade ju en önskan att jag skulle jobba lika mkt fram till i början på april.
 
Idag var tanken att gå ner å ta nya prover, men gör de nästa vecka! Hade ärligt inte orken att ta mig ner, och de är ingen bråska med de heller! Elektrikern kommer hit å sätter upp två lamp knappar åt oss snart! Tummen mitt i hand haha! 
 
Hoppet om att få flytta är så långt ner som de bara kan, jag varken hoppas eller tror nånting längre! Jag vet bara att om ingenting händer snart så vet jag inte själv hur de kommer bli med allting.. Vet bara att vi varken har råd och vill bo kvar här! Nånting måste ske innan psyket och välmåendet verkligen är nere på noll! Och dit vill jag inte komma..
 
Skit samma de blev ett mer eller mindre depp inlägg de här. men de är tyvärr såhär våran verklighet ser ut just för tillfället! Tur vi har varann, men ibland skulle man bara vilja få en liten gnista om att man kan få känna både lungnet och lyckan i att kunna trivas i vardagen! 
 
Ska inhandla Katrin Zytomierskas första bok sen när denna graviditet är över, lchf för hela slanten ska jag köra på och komma iform, min längtan just nu!
 
Vi har även haft våran första bröllopsdag.. Åå tänk att de va ett helt år sen nerverna satt utanpå och jag skulle bli fru Back, obeskrivlig känsla.. JImmy gav mig en konsert biljett till takida den 4 April, älskade älskling. om va dom första vi gick på tillsamans, dock kommer jag vara höggravid, men vad gör de :D Jimmy fick en hotell natt utav mig. Så vi slår ihop de å får en heldag/natt för oss själva innan vi blir en till i familjen.. Så underbart!
 
 
 

Om

Min profilbild

Angelika

Stolt Mamma Åt Mina Två barn Loui Och Zeline. Även en Stolt "Bonus Mamma" Till Elias. En Lyckligt Lottad Fru Som Får Dela Livet Tillsamman Med Min Man Jimmy♥

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela